Dah Nak Raya La.. Yeahaaaa…!!!

Posted: September 8, 2010 in MY LIFE

waaaa…. time flying so fast maaa… pagi neh last sahur utk ramadhan tahun neh… n besok dah RAYA!!! kutip duet raye xpun pegi raye umah awek2 cun la besok… hehehe… btw, raya thn neh rasa cam kurang menarik larh.. mybe sbb umo pn dah meningkat.. time bdk2 dlu bez la, ramai2 wat rombongan p kutip duet raya n menziarah tetangga.. what a wonderful experience n memories… hahaha… arap2 aku n korang semua masih tegar beribadah walaupun ramahdan dah berlalu erk… hehe…

urmm… thun neh aku raya 3minggu diperantauan, so kurang la aku lepak ngan kengkawan2 malam2 kat kampung.. huhu.. tp xpe, new experience jgk pose kt kuala terengganu pown sbb member2 sumer sempoiii habess.. hehe.. tp an yang xbeznya time buka posa la sbb pokai gler..huhu.. tp smpat skali aku n bberapa orang mmber berbasikal pegi berbuka puasa di pantai belakang Uni M’sia Terengganu(UMT) kerana kami berjiran je.. hehehe..

PTPTN lambat doe.. deorang x datang wat pengesahan lagi sbb aku kelompok kedua.. dah ler nk kna beli laptop sbb aku budak informatik… assignment pown belambak, xkan nak pegi lab selalu kot.. penat lolz.. hehe.. tp xpe coz aku kebas laptop abg aku dlu pasnie krana aku yang pegi repair.. so,no compromise!!!! hoho~

p/s : thx to my younger sis walaupun aku xde adek pompuan dia bpe bulan je muda dr aku..(actually kawan.. hehe..) coz tell me thing i really need to know.. ahaks.. ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s